Mindful coaching, online of op locatie

 

Soms zit je niet lekker in je vel. Je ervaart stress, angst, negatieve gedachten. Het kan gaan om werk of studie, relaties of contact met je familie. Je kan thuiszitten met een burn-out, kampen met chronische gezondheidsklachten of slecht slapen. Het leven voelt meer als worstelen. Alles lijkt ingewikkeld, je komt er zelf niet goed uit.

Mindful coaching helpt. Om je leven weer op de rails te krijgen en om beter in balans te blijven.

“’Als ik mezelf voorbij loop, lach ik wel altijd even vriendelijk.”

Inhoud en aanmelden Mindful coaching

Doel Mindful coaching

Samen bekijken we wat het probleem is. We maken gebruik van oefeningen uit de Mindfulness en Compassie cursus, maar ook uit ACT (Acceptance and Commitment Therapy). We kiezen oefeningen afhankelijk van waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Je zult gaandeweg een helderder beeld krijgen van wat het diepere probleem is en hoe je het zou kunnen aanpakken. Zodat je weer meer kunt genieten van het leven. Er zullen altijd problemen langskomen, maar je raakt er minder van slag van en je zult beter in balans blijven.

Opbouw Mindful coaching

De eerste sessie is om duidelijk te krijgen wat het probleem is. Daarna spreken we samen een aantal sessies af. Na een evaluatie bepalen we of we het traject afsluiten of dat er aanvullende sessies gewenst zijn.

De sessies zijn 1 uur en kunnen online of op locatie plaatsvinden in Deventer of Vorden. Het maakt niet uit of je wel of niet al bekend bent met Mindfulness.

Waarom Mindfulness oefeningen?

Mindfulness is een manier om aandacht te geven aan het hier en nu en ons meer bewust te worden van onze gedachten en emoties, zodat we in staat zijn er beter mee om te gaan in plaats van dat ze ons van streek maken.

Waarom Compassie-oefeningen?

Soms zijn we erg streng voor onszelf. We willen voldoen aan onze zelfopgelegde verwachtingen. Kortom, we komen zelfcompassie te kort. Het goede nieuws is dat je compassie kunt ontwikkelen en vergroten door het doen van specifieke oefeningen.

Waarom ACT-oefeningen?

ACT-oefeningen geven inzicht in je drang tot vermijden en het streven naar controle. Via acceptatie en het anders omgaan met je piekergedachten kun je daarna op een rijtje krijgen wat je werkelijk van waarde vindt en zet je deze waarden ook om in actie.

Kosten Mindful coaching

De kosten van een sessie Mindful coachen bedragen €85- per sessie van een uur (€85,- excl BTW als je werkgever betaalt).

Heb je een laag inkomen of ben je student en vormen de kosten een probleem voor je? Neem dan contact met mij op dan overleggen we wat wel mogelijk is.

 

Aanmelden Mindful coaching

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan is Mindful coaching voor jou.
Neem bij interesse contact met mij op. Na je aanmelding zal ik contact met je opnemen.

Een telefonische of online kennismakingsgesprek is ook altijd mogelijk.